Veel belangstelling voor ‘Beleef de sfeer van weleer’ op de Buisse Heide

Honderden mensen genoten zondagmiddag 13 oktober van muziek, gedichten en foto’s op landgoed de Buisse Heide. Stichting Cultuur Landgoederen Zundert presenteerde ‘Beleef de sfeer van weleer’, een cultuurprogramma rondom het 150e geboortejaar van dichteres, schrijfster en politica Henriette Roland Holst.

Aan het succesvolle programma werkten veel mensen uit de streek mee waaronder Arjan Bakx, Fotovrienden Op Pad, Fanfare St. Martinus, Anneke de Bruijn en Pieter van Bogaert, dichters Kees van Meel en Pien Storm van Leeuwen. Ook Dean Bowen, stadsdichter van Rotterdam gaf een performance.

Theatervoorstelling op 13 december

‘Beleef de sfeer van weleer’ is één van de vele activiteiten die Cultuur Landgoederen dit jaar rondom Roland Holst heeft georganiseerd. Op vrijdag 13 december vindt de laatste activiteit rondom dit thema plaats. Dan presenteert Cultuur Landgoederen een voorstelling met theater, voordrachten en liederen over het leven van Henriette Roland Holst met medewerking van dichters van Feest der Poëzie in het Cultuur Centrum Zundert. Info op www.cultuurlandgoederen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *