Wandelingen met muziek van Wim Dictus en poëzie van Ad de Klerk

Op de zaterdagen 30 april en 14 mei organiseert Stichting Cultuurlandgoederen Zundert een wandeling op landgoed de Oude Buisse Heide met muzikale en poëtische tussenstops. Gids Ad de Klerk neemt je en draagt onderweg gedichten voor. Bovendien kun je tijdens diverse tussenstops luisteren naar muziek van Wim Dictus.

Het programma van beide zaterdagen is identiek met maximaal 20 deelnemers. Samenkomst is om 13:00 uur op de parkeerplaats naast het schietlokaal bij het Pannehuske aan de Roosendaalsebaan te Achtmaal. De lengte van de wandeltocht is 5 kilometer en we verwachten na ruim 2 uur weer terug te zijn bij het Pannehuske.

Aanmelden

Meld je van te voren aan en stuur een bericht naar info@cultuurlandgoederen.nl met daarin de datum van deelname, je naam en telefoonnummer en het aantal personen.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon die vooraf voldaan dienen te worden door storting op bankrekening NL16 RABO 0325 4893 78 t.n.v. Stg. Cultuur Landgoederen Zundert. Pas na betaling is je aanmelding definitief.

Gezien de muzikale optredens onderweg zal de wandeling alleen doorgang vinden bij droog weer. Mocht het niet doorgaan om wat voor reden dan ook dan storten wij het volledige bedrag natuurlijk terug.