St. Cecilia treedt op in de Pannenhoef

Op zaterdag 25 september treedt Harmonie St. Cecilia uit Rijsbergen op in de Pannenhoef. Op uitnodiging van Stichting Cultuur Landgoederen Zundert geeft de concertband een optreden in de open lucht op het weiland achter De Zwarte Schuur van het Brabants Landschap. Het optreden is voor iedereen vrij toegankelijk en start om 15.00 uur.

Bijzondere locatie

Het is de eerste keer in de geschiedenis dat de muzikale noten van St. Cecilia te horen zijn op landgoed de Pannenhoef. De muziekvereniging kijkt uit naar het optreden. “Na een lange tijd van een noodzakelijke break vanwege corona is het extra leuk om weer samen muziek te maken, zeker op zo’n bijzondere locatie”, aldus Marleen Vermeeren. Onder leiding van dirigent John Curfs wordt het publiek getrakteerd op een ‘luchtig’ concert met een gevarieerd repertoire met nummers van o.a. de Bee Gees en John Miles en de musical The Greatest Showman.

Cultuur in de natuur

Stichting Cultuur Landgoederen is blij met de medewerking van het Brabants Landschap, de beheerder van de Pannenhoef. Voorzitter Ad de Klerk: “Het doel van de Stichting is culturele activiteiten organiseren op landgoederen in de gemeente Zundert. Tevens bieden we culturele organisaties een podium. Dankzij de medewerking van landgoedeigenaren hebben talloze bezoekers de afgelopen jaren kunnen genieten van muziek, exposities en toneel op unieke plekken in de natuur.”

Bereikbaarheid

Landgoed de Pannenhoef is autovrij. Je kunt parkeren op een van de parkeerplaatsen aan de rand van het natuurgebied. Van daaruit is het ongeveer 1 tot 1,5 km lopen naar De Zwarte Schuur.   Als het slecht weer is, gaat het optreden niet door.

Coronamaatregelen

Tijdens deze activiteit zullen de coronamaatregelen in acht worden genomen. Voor toegang tot het concert dien je een geldig corona bewijs (vaccinatie / herstel) of negatief testbewijs van maximaal 24 uur te laten zien en een legitimatiebewijs. Kinderen t/m 12 jaar hoeven dit niet.